mirekd Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 ahoj.jak píšu v názvu tak by mě zajímalo jak dlouho budou ještě dělat hry na xbox 360????četl jsem něco vtom smyslu že už by to mělo snad v unoru končit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 těžko říci ale viz níže máš tam i 4 kvartál takže unor asi ne .... http://www.ign.com/games/upcoming/xbox-360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirekd Odesláno Leden 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 ještě že tak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nerdis Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 To je jedna věc a Microsoft bude podporovat až do roku 2016, takže si myslim, že to nenechaj jen tak plavat už jenom kolik hráčů je na 360. By na tom těžce prodělali :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirekd
ahoj.jak píšu v názvu tak by mě zajímalo jak dlouho budou ještě dělat hry na xbox 360????četl jsem něco vtom smyslu že už by to mělo snad v unoru končit????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.