Bindy Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Internet my na psp normálně funguje ale když se chci dostat na store tak to hodí chybu-psp jsem koupila nedávno a prodejci fungoval bez problému poradí někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bindy Odesláno Leden 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 píše to- An error occurred during communication with the server. This is a Dns error-80410414-neumim anglicky tak nevim co mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bindy Odesláno Leden 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 už vím děkuji prosím uzamknout téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Září 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2016 Ahoj. Mám ten samý problém. Jak jsi to vyřešila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bindy
Internet my na psp normálně funguje ale když se chci dostat na store tak to hodí chybu-psp jsem koupila nedávno a prodejci fungoval bez problému poradí někdo prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.