sisoun92 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Zdravim objednal sem si PS4 a fifu ale mám jenom jeden gamepad u konzole chci se zeptat jestli je konzole kompatibilní s dulashockem z PS3 ? Předem díky za odpoved :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Bohužel DS z PS3 ti na PS4 nebude fungovat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisoun92 Odesláno Leden 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 tak to je spatnyy ... a neakej jinej gamepad krom DS4 neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 zatím není jiná možnost než DS4 ... ale mohli by časem podporu DS3 přidat přeci jen hromada lidí má ps3 a 4 a kupovat zas další gamepad pro zahrání fify/nhl apod je zbytečný. Ale na druhou stranu chtějí prodat tak lidi beztak donutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 mohu doporucit koupit druhej DS4 :psp: Pze budes mit za chvilku oloupanej hribek..... hlavne u Fify :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisoun92 Odesláno Leden 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 jojo nic jinyho nezbejva zejtra pro nej mažu :) ... a ještě dotaz pripojoval ste nekdo ps4 pres wifi ? vubec mi to nejde skoci mi tam proxy server a kdyz dam do not use tak to chvili nacita a nic se nedeje a kdz dam USE tk to chce neco vypnit ale netušim vubec co to proxy server je u ps3 sem nemel problem vubec ale tady fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 ja mam PS4 pres wifi a v pohode to chodi. Klasika prvotni nastaveni a od te doby jedu pres wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Já používám jako druhej PS Vita,tedy pokud ji máš,jinak to je nelogickej krok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sisoun92
Zdravim objednal sem si PS4 a fifu ale mám jenom jeden gamepad u konzole chci se zeptat jestli je konzole kompatibilní s dulashockem z PS3 ? Předem díky za odpoved :) :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.