Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Neskutečně zubaté hrany ve hrách

craig27

Otázka

Zdrávím

potřeboval bych poradit koupil jsem si celkem drahou Tv Samsung UE46F8000 a po připojení k Ps3 jsem se nestačil divit jakou mají hry grafiku připadá mi jako bych hrál v rozlišení 480x320 a to včetně dosti zubatých hran a šumu. Resetoval jsem ps3 a mám nastaveno vše 720p 1080 atd. I po připojení mi televize hlásí že hraji v rozlišení 1280x720 . Zkoušel jsem Battla 3, 4 i Uncharted 3 a vše je na stejno. V menu televize jsem prolezl snad všechno nastavení ale žádná změna. Přitom obraz při sledování programů je nádherný.

Byl bych rád za jakoukoliv radu

[h=2][/h]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ja mam 46" Samsung a na PS3 uz ani nezapnu zadnou hru, protoze je to otres :D Predtim na 32" to bylo v pohode. Tohle je proste uz moc velky.

To ze ti pri zapnuti kazdy hry vypise rozliseni TV 1280x720 je normalni, ps3 hry, az na par vyjimek v 1080p nejsou. Nehlede na to, ze PS3 zvlada snad jen 1x Antialiasing.

Jinak Samsungy maj nejakej GAME rezim, zkus ho zapnout treba to bude lepsi (myslim, ze nebude)

Odkaz ke komentáři

• 0

Game režim mám zaplý bez toho by nešlo ani hrát obzvášť hry typu Battlefield a další rychlé akce. Takže tv je mi k ničemu. Možná budu tady za blbce ale zdá se mi že to začalo co mi technik zapojoval a ladil satelit. V ten den večer jsem zapl ps3 a nešel mi signál do 2 výstupů hdmi ze 4. Před tou montáži byli funkční všechny.

Ale to je náhoda instalace satelitu nemůže mít nic společného s konzolí.

Odkaz ke komentáři

• 0
jeste dotaz, nemas to nahodou zapojene pres SCART :-D ???

"Game režim mám zaplý bez toho by nešlo ani hrát obzvášť hry typu Battlefield a další rychlé akce. Takže tv je mi k ničemu. Možná budu tady za blbce ale zdá se mi že to začalo co mi technik zapojoval a ladil satelit. V ten den večer jsem zapl ps3 a nešel mi signál do 2 výstupů hdmi ze 4. Před tou montáži byli funkční všechny.

Ale to je náhoda instalace satelitu nemůže mít nic společného s konzolí."

To asi SCART nebude.

Odkaz ke komentáři

• 0

nevim jak to mas zubate, ale ja hraji na tv s uhloprickou 58 palcu a mam to naprosto v pohode jak z PS3 tak z xboxu. Hraval jsem na PC a monitoru 27 palcu ve fullHD a vsemi detaily naplno, jako bylo to krasne, ale nakonec jsem zustal u konzoli, protoze je to naprosto v poho z obou misty je neco videt ze to neni ono, ale jen sem tam

Upraveno uživatelem jurasek
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu