Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Neskutečně zubaté hrany ve hrách

Otázka

Odesláno

Zdrávím

potřeboval bych poradit koupil jsem si celkem drahou Tv Samsung UE46F8000 a po připojení k Ps3 jsem se nestačil divit jakou mají hry grafiku připadá mi jako bych hrál v rozlišení 480x320 a to včetně dosti zubatých hran a šumu. Resetoval jsem ps3 a mám nastaveno vše 720p 1080 atd. I po připojení mi televize hlásí že hraji v rozlišení 1280x720 . Zkoušel jsem Battla 3, 4 i Uncharted 3 a vše je na stejno. V menu televize jsem prolezl snad všechno nastavení ale žádná změna. Přitom obraz při sledování programů je nádherný.

Byl bych rád za jakoukoliv radu

[h=2][/h]

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ja mam 46" Samsung a na PS3 uz ani nezapnu zadnou hru, protoze je to otres :D Predtim na 32" to bylo v pohode. Tohle je proste uz moc velky.

To ze ti pri zapnuti kazdy hry vypise rozliseni TV 1280x720 je normalni, ps3 hry, az na par vyjimek v 1080p nejsou. Nehlede na to, ze PS3 zvlada snad jen 1x Antialiasing.

Jinak Samsungy maj nejakej GAME rezim, zkus ho zapnout treba to bude lepsi (myslim, ze nebude)

• 0
Odesláno

Game režim mám zaplý bez toho by nešlo ani hrát obzvášť hry typu Battlefield a další rychlé akce. Takže tv je mi k ničemu. Možná budu tady za blbce ale zdá se mi že to začalo co mi technik zapojoval a ladil satelit. V ten den večer jsem zapl ps3 a nešel mi signál do 2 výstupů hdmi ze 4. Před tou montáži byli funkční všechny.

Ale to je náhoda instalace satelitu nemůže mít nic společného s konzolí.

• 0
Odesláno
jeste dotaz, nemas to nahodou zapojene pres SCART :-D ???

"Game režim mám zaplý bez toho by nešlo ani hrát obzvášť hry typu Battlefield a další rychlé akce. Takže tv je mi k ničemu. Možná budu tady za blbce ale zdá se mi že to začalo co mi technik zapojoval a ladil satelit. V ten den večer jsem zapl ps3 a nešel mi signál do 2 výstupů hdmi ze 4. Před tou montáži byli funkční všechny.

Ale to je náhoda instalace satelitu nemůže mít nic společného s konzolí."

To asi SCART nebude.

• 0
Odesláno (upraveno)

nevim jak to mas zubate, ale ja hraji na tv s uhloprickou 58 palcu a mam to naprosto v pohode jak z PS3 tak z xboxu. Hraval jsem na PC a monitoru 27 palcu ve fullHD a vsemi detaily naplno, jako bylo to krasne, ale nakonec jsem zustal u konzoli, protoze je to naprosto v poho z obou misty je neco videt ze to neni ono, ale jen sem tam

Upraveno uživatelem jurasek

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu