blablabla16 Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Chci se zeptat jestli mi bude fungovat FIFA, kterou již má někdo staženou v konzoli a já si od něj konzoli koupím a přihlásím se na svůj účet. Tak jestli mi na mém účte půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martingt Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Ano pujde , tet o vikendu jsem se stal novym majitelem X1 z druhe ruky kde byla fifa14 nainstalovana a ja jsem si zadaval do konzole muj ucet s X360 a Fifa jde hrat normalne , jen po me chtela fifa14 po spusteni hry prihlasit na nejaky ucet origin (ta jsem se k nemu prihlasi a hra jela normalne), ale nejsem v tomhle zbehlej a nevim k cemu ten ucet je asi pro hrani online (nejspis nejaka registrace) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blablabla16 Odesláno Leden 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Díky moc. Přesně takovou odpověď jsem chtěl slyšet. Jj origin je pro hraní online. Taky přecházím z x360 na x1, tak mě tohle zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blablabla16 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Ještě se chci zeptat co když si hru smažu. Půjde mi stáhnout přes můj účet znovu? Když byla jednou stažena do konzole přes jiný účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martingt Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Já si myslím , že hra není vázaná s učtem uživatele , ale s danou konzolí (ale nevím to na 100pro) . Jestli máš tu kartičku s QR kodem , tak si myslim že by měla jit znovu stáhnout , ale nedam na to ruku do ohně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blablabla16
Chci se zeptat jestli mi bude fungovat FIFA, kterou již má někdo staženou v konzoli a já si od něj konzoli koupím a přihlásím se na svůj účet. Tak jestli mi na mém účte půjde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.