mike75 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Decka co mam delat ? před týdnem jsem si zakiloval v multiplayeru a dnes mi to nejde otevřít a pise mi to,neco v tom smyslu " vypni hru a aktualizuj hru " co mam delat,co mam mackat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Mě se přijímají aktualizace sami, je to někde v nastavení konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 [TABLE] [TR] [TD=width: 90] [/TD] [TD=width: 550] ft5678877uy5 napsal(-a) 17. 01. 2014 14:33 0 0 0 Vlozil jsem disk a napsalo mi to doslova tohle "You must update the application to use network freatures " neumim moc anglicky. [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Na co mam presne v ps4 najet aby se mi aktualizace samy stahovali ??? tata nevi a me je 10 let a neumim anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 (upraveno) Abys mohl využívat aplikaci/hru k hraní po netu nebo jiné online aktivity musíš nechat aktualizovat/updatovat ... Mmj pokud neumíš anglicky tak používej třeba : http://translate.google.cz/ Mmj u mně teda jsem nenastavoval nic - a po vložení disku třeba s Killzone /jediná moje hra na placce/ se před spuštěním hry sám zeptal zdá stáhnout update a aktualizoval .. jinak to bude urče někde v settings. Nejsem ted u konzole ale možná když klikneš na hru a dáš options jestli tam není přímo někde update... EDIT : stačí hledat a najdeš na youtube videa - jak nastavit PS4 k automatickému stahování update : settings - system - automatic downloads and uploads - a zaškrtni enable automatic downloads and uploads Upraveno Leden 17, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Dekuju,jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 jo jo,ten navod byl dobrej kuldik,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Udelali jsme to manualnen sli jsme na Notifications pak na Downloads a pak na killzone updated. A stahli jsme aktualizaci,ale mělo by to jit automaticky,ne ? Uz mladej zase killuje on-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Decka co mam delat ? před týdnem jsem si zakiloval v multiplayeru a dnes mi to nejde otevřít a pise mi to,neco v tom smyslu " vypni hru a aktualizuj hru " co mam delat,co mam mackat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.