Astaroth Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Mozna ze jste to uz videly ,ale je to absolutni mazec.:) http://youtube.com/watch?v=TbSe14WKhzo druha cast: http://youtube.com/watch?v=QVmEP03_UZg&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 to je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 fest divaly jsme se na to začatkem roku ( školniho) !! i když neznáte original tak se zasmějete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 jo je to fakt dobrý :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Mazec :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 super pokec o psp :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Ehm...Mě to přijde hodně trapný. Nezlobte se na mě,ale ten dabing nemá žádný děj,je to tam jen tak naházený a ještě k tomu né moc vtipně... Rasisti zkur*ený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 To s těma rasistama si nech pro sebe kámo (teda aspoň mě to nezajímá), ale to video je hodně suchý. Když už parodii, tak se radši podívám na masakrálního Pata a Mata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 jj trapny rasisticky keci...fuuuuuuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Už dávno je to ve srandičkách 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ze starý školy,a ještě je to navíc trapný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 rasisti?????ty si uplně mimo, celkově to je celkem dobré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 ač je mi to líto a někdo se možná snažil... můj názor je, že to je dost hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 je to rasisticky i kdyz je to sranda a v tyhle sekci to nema co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 stary, blba sekce, blbej topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 nic moc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Strašně vtipný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.