fubis Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Zdar borci,poštěstilo se mi získat ps3 500gb. Hry valím jak o dušu,ale nemůžu přijít na to,jak pustit na youtube jakekoli video v HD. Není tam ani na výběr,pouze 240p nebo automaticky..... Je to otázka nastavení,nebo to ps3 neumí?? díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Zdar borče, pouštíš si ty videa v YT aplikaci nebo v prohlížeči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fubis Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Pouštím to v YT aplikaci. Na prohlížeči to pujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 No já to schválně před chvilkou zkoušel a v prohlížeči je právě jen ta volba 240/automaticky. V aplikaci jsem žádnou volbu kvality videa vůbec nenašel, takže tam si to asi nastavuje samo podle kvality videa a rychlosti připojení. Jako full HD to nebude, ale je to, na rozdíl od YT v prohlížeči, koukatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fubis Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Ok,jdu to hnedka prubnót :) Děkuji za pomoc:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.