fubis Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 Zdar borci,poštěstilo se mi získat ps3 500gb. Hry valím jak o dušu,ale nemůžu přijít na to,jak pustit na youtube jakekoli video v HD. Není tam ani na výběr,pouze 240p nebo automaticky..... Je to otázka nastavení,nebo to ps3 neumí?? díky za odpověď :) Citovat
pilulkin Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 Zdar borče, pouštíš si ty videa v YT aplikaci nebo v prohlížeči? Citovat
fubis Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 Pouštím to v YT aplikaci. Na prohlížeči to pujde? Citovat
pilulkin Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 No já to schválně před chvilkou zkoušel a v prohlížeči je právě jen ta volba 240/automaticky. V aplikaci jsem žádnou volbu kvality videa vůbec nenašel, takže tam si to asi nastavuje samo podle kvality videa a rychlosti připojení. Jako full HD to nebude, ale je to, na rozdíl od YT v prohlížeči, koukatelný. Citovat
fubis Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2014 Ok,jdu to hnedka prubnót :) Děkuji za pomoc:thanks: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.