Marlow28 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Zdravim Chtel bych se zeptat jestli kdyz si stahnu z internetu hru (iso) a budu ji chtit dat do meho psp muze se stat ze se mi nak to psp rozbije a nezbydemi ho nez vyhodit ? (Jelikoz me to kdosi rikal , ale uz nevim kdo:bash:) ps. jsem zacatecnik na psp :? Predem diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 nemuze se to stat..:) leda ze budes parit silenta leknes se a vyhodis PSP..tak ho pak muzes jit akorat vyhodit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marlow28 Odesláno Listopad 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 nemuze se to stat..:) leda ze budes parit silenta leknes se a vyhodis PSP..tak ho pak muzes jit akorat vyhodit.. diky moc ..... s tim leknutim se to muze klidne stat :wohow: edit: a muzu dostat brick z iso her ? kdyz si je jenom hodim do toho psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marlow28
Zdravim
Chtel bych se zeptat jestli kdyz si stahnu z internetu hru (iso) a budu ji chtit dat do meho psp muze se stat ze se mi nak to psp rozbije a nezbydemi ho nez vyhodit ? (Jelikoz me to kdosi rikal , ale uz nevim kdo:bash:) ps. jsem zacatecnik na psp :?
Predem diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts