witaHavr Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Ahoj,mám pár otázek ohledně COBRA ODE. Vlastním PS3 FAT 80gb CECHL04 OFW 4.50 Mám velký zájem to zakoupit ale nevím si rady s: 1) Jaký přesný typ mám objednat ( http://www.aliexpress.com/wholesaleg=y&SearchText=PS3%2BCobra&CatId=0&initiative_id=SB_20140119120307&page=1- ) 2) Budu moci hrát online a běžet na klasickém OFW a mohu jej aktualizovat? 3) Jaká je vaše osobní zkušenost? Děkuji a omlouvám se za toto zbytečné téma ale nějak jsem to nepochopil na jejich stranách -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 (upraveno) ty potrebujes puvodni verzi ( tu drahou ,) qsv je jenom na slim, tak ze v tvem pripade uplnej nesmysl si to kupovat pac tam de nahrat cfw cca 1000,-,( jedina vyhoda je ze na tvoji fat nepotrebujes nic pajet ,pripojis kabely a jedes) 2) presne jak rikas tak to je, muzes hrat online dokud nedostanes ban ( co sem googlil tak nikdo ban s cobrou zatim nema), riziko banu tu bude ale vzdycky je to bud a nebo, nic uz neriskujes... ( ja osobne budu online dokud to pujde ) 3) aktualne od patku ji mam na celnici pac odesilatel zapomel napsat fiktivni cenu, ale i s postovnym to stalo 60 dolaru , tak ze to budou jenom drobny, recenze pozdeji :) Upraveno Leden 19, 2014 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Leden 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Děkuji moc že ses ozval a pomohl mi. Ale když přejdu na CFW tak nebudu moct hrát online že? -_- jsem hráč závislý na Battlefieldu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Online to jde, dělám flash. Na hraní online je nejlepší rebug CFW. Uživatelé píší, že hrají online přes 2 roky a nic nedostali. Napiš mi pm, pokud máš zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Leden 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Online to jde, dělám flash. Na hraní online je nejlepší rebug CFW. Uživatelé píší, že hrají online přes 2 roky a nic nedostali.Napiš mi pm, pokud máš zájem. napsal jsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj,mám pár otázek ohledně COBRA ODE.
Vlastním PS3 FAT 80gb CECHL04 OFW 4.50
Mám velký zájem to zakoupit ale nevím si rady s:
1)
Jaký přesný typ mám objednat ( http://www.aliexpress.com/wholesaleg=y&SearchText=PS3%2BCobra&CatId=0&initiative_id=SB_20140119120307&page=1- )
2)
Budu moci hrát online a běžet na klasickém OFW a mohu jej aktualizovat?
3)
Jaká je vaše osobní zkušenost?
Děkuji a omlouvám se za toto zbytečné téma ale nějak jsem to nepochopil na jejich stranách -_-
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.