Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

COBRA ODE (pár otázek)

witaHavr

Otázka

Ahoj,mám pár otázek ohledně COBRA ODE.

Vlastním PS3 FAT 80gb CECHL04 OFW 4.50

Mám velký zájem to zakoupit ale nevím si rady s:

1)

Jaký přesný typ mám objednat ( http://www.aliexpress.com/wholesaleg=y&SearchText=PS3%2BCobra&CatId=0&initiative_id=SB_20140119120307&page=1- )

2)

Budu moci hrát online a běžet na klasickém OFW a mohu jej aktualizovat?

3)

Jaká je vaše osobní zkušenost?

Děkuji a omlouvám se za toto zbytečné téma ale nějak jsem to nepochopil na jejich stranách -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ty potrebujes puvodni verzi ( tu drahou ,) qsv je jenom na slim, tak ze v tvem pripade uplnej nesmysl si to kupovat pac tam de nahrat cfw cca 1000,-,( jedina vyhoda je ze na tvoji fat nepotrebujes nic pajet ,pripojis kabely a jedes)

2) presne jak rikas tak to je, muzes hrat online dokud nedostanes ban ( co sem googlil tak nikdo ban s cobrou zatim nema), riziko banu tu bude ale vzdycky je to bud a nebo, nic uz neriskujes... ( ja osobne budu online dokud to pujde )

3) aktualne od patku ji mam na celnici pac odesilatel zapomel napsat fiktivni cenu, ale i s postovnym to stalo 60 dolaru , tak ze to budou jenom drobny, recenze pozdeji :)

Upraveno uživatelem wopiczak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu