coachkeeper Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Zdravim, mám takový problém, když dám do ps-ka hru tak se mi nenačítá, nevím co s tím zkoušel jsem restore, instalovat nový update, Neměl jste někdo stejný problém ? děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 tak to bude zdrejme mechanika v pr*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coachkeeper Odesláno Leden 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 no toho jsem se obával...kolik tak něják +- výjde oprava mechaniky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 tak to netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coachkeeper Odesláno Leden 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 dobře, dobře nevadí, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coachkeeper
Zdravim, mám takový problém, když dám do ps-ka hru tak se mi nenačítá, nevím co s tím zkoušel jsem restore, instalovat nový update, Neměl jste někdo stejný problém ? děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.