spleskin Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Máte někdo tuto hru? Celkem jsem se bál si ji koupit, ale po prvních pár minutách hraní mě kompletně celá nadchla. Je to moje první lego hra a i když je dětská, tak je to zábava a prostě se u ní nenudim. Co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Lega jsou dobrý, prostě oddychovky;-) Upraveno Leden 27, 2014 uživatelem Losky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 mně lego hry taky vzdycky bavily.. prvni jsem hral asi nejaky Harry Potter lego, přes Lord of the Ring atd.. :D Marvel super heroes tedy zatim jen na PC, ale tajne doufam, ze by se mohlo casem objevit zarada na PSplus.. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.