Valecm Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Potřeboval bych poradit jak mohu změnit číslo bankovní karty pro PS plus. Zadal jsem tam starou kartu a potřebuji ji změnit. Můžete mi prosím někdo poradit jak to můžu udělat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 řekl bych že nejpohodlněji na této stránce z PC https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/cam/account/billing/edit-billing!input.action?displayNavigation=false Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Valecm Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Děkuji, hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Valecm
Potřeboval bych poradit jak mohu změnit číslo bankovní karty pro PS plus. Zadal jsem tam starou kartu a potřebuji ji změnit. Můžete mi prosím někdo poradit jak to můžu udělat.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.