Miran Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Zdraví tak jsem si dneska zakoupil psp AV cable a po připojení k TV mám hroznej obraz bez barvy je to takový vybledlý.Neví někdo kde je chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 1, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 A podporuje ti TV NTSC format zobrazeni , cili 60 hz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miran Odesláno Prosinec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Mám staršího panasonica ,takže nepodporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 a to máš av nebo compozit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miran Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Má to ve předu u TV 1cinch na Video žlutý a bílí na Audio.Tak asi AV.V krámu říkal že to půjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Tak to je nejhorší přenos co může být.Přes komponentní vstup to bude suproví-tam jde každá barva zvlášť a bude to barevnější.Nebo bych ještě volil S-VIDEO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miran
Zdraví tak jsem si dneska zakoupil psp AV cable a po připojení k TV mám hroznej obraz bez barvy je to takový vybledlý.Neví někdo kde je chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts