Miran Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2007 Zdraví tak jsem si dneska zakoupil psp AV cable a po připojení k TV mám hroznej obraz bez barvy je to takový vybledlý.Neví někdo kde je chyba?
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 1, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2007 A podporuje ti TV NTSC format zobrazeni , cili 60 hz ?
0 Miran Odesláno Prosinec 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2007 Mám staršího panasonica ,takže nepodporuje
0 Miran Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2007 Má to ve předu u TV 1cinch na Video žlutý a bílí na Audio.Tak asi AV.V krámu říkal že to půjde!
0 Petersss Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2007 Tak to je nejhorší přenos co může být.Přes komponentní vstup to bude suproví-tam jde každá barva zvlášť a bude to barevnější.Nebo bych ještě volil S-VIDEO.
Otázka
Miran
Zdraví tak jsem si dneska zakoupil psp AV cable a po připojení k TV mám hroznej obraz bez barvy je to takový vybledlý.Neví někdo kde je chyba?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts