Honza222 Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Zdravím, mám takový problém se zprávami. Zprávy od lidí mi chodí s prodlevou cca 10-15 minut. Nevíte jak udělat aby mi zpráva přišla okamžitě? Docela mě to štve, když zmeškám někoho co jsi chce se mnou zahrát hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Častější automatická aktualizace zpráv nejde nastavit, 15 minut je minimum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 hmm nechápu co je na tom těžkého když sem permanentně připojený na wifi doručit zprávu okamžitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honza222
Zdravím, mám takový problém se zprávami. Zprávy od lidí mi chodí s prodlevou cca 10-15 minut. Nevíte jak udělat aby mi zpráva přišla okamžitě? Docela mě to štve, když zmeškám někoho co jsi chce se mnou zahrát hru.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.