joan07 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Hoj všem:)Včera mi exnul asi port vzadu na ps3ce a tv hlásí no signal,resnul sem konzoli podle návodu na původní video nastavení a teď mi to jede na AV kabel v malym rozlišení,zkoušel jsem novej hdmi kabel a taky nic:(zkoušel sem ho dávat do různejch hdmi portů na televizi a taky to nepomohlo...přitom ten port vzadu na ps3ce nevypadá poškozenej...v nasavení menu jsemto zkoušel přehodit na hdmi rozlišení,zčerná obrazovka a po chvíli se to přepne znova na AV rozlišení...nevim co dál..jestli někdo ví tak prosím o radu...díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 a jak se to stalo .. pařil si a zničeho nic - no signal? je mi divný že by jen tak odešel hdmi vstup do ps, pokud si stím nedělal chujoviny.. nebo že by se to přehřálo .. když je zima :D edit: a sice blbá otázka ale stejně ju položím , když si přehodil hdmi porty na tv, vybral sis pak i zobrazení tohodle hdmi portu na tv přes menu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Leden 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 jo přehodil:)zkoušel sem už skoro všechno a pořád nic:(restart ps3ky,novej hdmi kabel....tv v cajku a i kanál na kterym to mám vždycky po připojení hdmi kabelem mi detekuje playstation3,což se ukáže i na televizi....bohužel pak už jen no signal....zkusim koupit komponentní kabel a hrát přes něj no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kawalera Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Mám podobný problém PS3 Jsem normálně odpojil když jsem se stěhoval a když jsem je zapojil do nové tv jinde přes orig.Kabel tak to prostě na av nejde a nevím co s tím jestli nějaký restart nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.