Erik Varady Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Muže mi někdo poradit? odešel mi na ps3 ovladače nevim proc? Nabije se mi bliká jak ma bejt a Když zmáčknu nejde nic. Právě chci poradit staci ovladače za 500 nebo mam koupit spatky od Sony? Dela to rozdíl vydrž díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pernaaa Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Zkus ho resetnout. Zespodu je taková malá dírka, tak ten čudlík něčím tenkým zatlač. Mohlo by to pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erik Varady Odesláno Leden 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Diky moc nevíš jak až moc si mi pomohol, díky máš to umne šikovný! Super mužů dal páriť the last of us. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erik Varady
Muže mi někdo poradit? odešel mi na ps3 ovladače nevim proc? Nabije se mi bliká jak ma bejt a
Když zmáčknu nejde nic.
Právě chci poradit staci ovladače za 500 nebo mam koupit spatky od Sony?
Dela to rozdíl vydrž díky předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.