Sveet Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 (upraveno) Dobrý den. Jsem zde nový, tak mě snad hned neukamenujete. Která hra je pro xbox 360 nejlepší? Nebo respektive která hra je pro kinect senzor ta nejlepší? Nerad bych si koupil nějakou blbost. Rád se totiž před televizi hýbu. Rád bych si také udělal menší průzkum, která hra je nejoblíbenější mezi lidmi. Proto bych se Vás také rád zeptal. Například před nedávnem jsem koupil Zoo Tycoon, jenže je hra celá v angličtině a tak mi občas z ničeho nic začnou klesat peníze ve hře. Je to možná tím, že nestíhám plnit všechny úkoly. Zároveň bych se Vás chtěl ještě zeptat jak se nakupují hry přes konzoli xbox 360? Upraveno Leden 25, 2014 uživatelem Sveet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wallematte Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Forza, fifa 14, Tomb Rider...a jine...jako to nejde rict..kazdeho bere neco jineho...me hlavne auta,sport, a na kinect sportovni nebo adventure Jinak nakopirujes to na interni hdd treba pres flasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.