Greddy Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Hoj,mám problém.Stáhl jsem si záložní kopii Raymana Raving Rabbits 2 a to iso má 4,37gb a nejde to vypálit na normal dvd.Nevíte jak tu velikost zmenšit?popř. včem to palnout,mám nero a alcohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 tak zkus nejakej balici program :) treba 7zip...to by mohlo jit... edit...ikdyz ty to asi pak chces hrat z toho dvd co...zabaleny by to hrat neslo hmmm :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Míra Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 A proč by to nešlo? Teoretická velikost klasického DVD5 (4,7 GB) je 4,38 GB. Pokud tedy tvoje ISO má 4,37 GB, tak by neměl bát problém. Pokud je ISO větší, tak se dá vypálit na standart DVD, což je DVD9, jehož kapacita je 8,4 GB. Pozor na jednovrstvé a dvojvrstvé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Vypaluješ ISO jako obraz nebo jako data na DVD. Pokud bys to vypaloval jako data, tak tam je limit 2 GB a proto by ti to nešlo. Tady by bylo řešení použít UDF DVD. Předpokládám ale, že si chceš vyplálit hru tak, aby se dala hrát na Wii, takže to je třeba jen otevřít ISO přímo v Neru a pak už to půjde lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuiVanOrton Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Hoj,mám problém.Stáhl jsem si záložní kopii Raymana Raving Rabbits 2 a to iso má 4,37gb a nejde to vypálit na normal dvd.Nevíte jak tu velikost zmenšit?popř. včem to palnout,mám nero a alcohol Stáhni si program Rawdump 2.0. Tohle je určitě raw i když to někdo přejmenoval na iso. Já měl to samé u Zeldy. Za zkoušku nic nedáš ... takže stáhni Rawdump 2.0, přejmenuj ten svůj soubor třeba na .wii, no a tím programem to zkonvertuj na tu standartní velikost iso. JInak RRR2 mám a iso má velikost 4 699 979 776 (tedy jako všechny ostatní isa pro Wiičko). Asi jsi to stahoval z jinýho zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 JInak RRR2 mám a iso má velikost 4 699 979 776 (tedy jako všechny ostatní isa pro Wiičko). Asi jsi to stahoval z jinýho zdroje. Však to sedí, ne? 4 699 979 776 B = 4,377197265625 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Ted sem vypaloval prvni sezonu Rimu, ktera mela 4,37 GB. Bez problemu se to vypalilo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SuiVanOrton Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Však to sedí, ne? 4 699 979 776 B = 4,377197265625 GB Aha ... :ziped:. No tak v tom případě nechápu proč mu to nejde vypálit, to by mělo jít jak fík :wohow:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Greddy Odesláno Prosinec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Tak už mi to jede,problém byl,že to nevidělo dvd v mechanice,ale dal jsem tam jiný dvd a rozběhlo se to,sry za zbytečnej thread.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Greddy
Hoj,mám problém.Stáhl jsem si záložní kopii Raymana Raving Rabbits 2 a to iso má 4,37gb a nejde to vypálit na normal dvd.Nevíte jak tu velikost zmenšit?popř. včem to palnout,mám nero a alcohol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts