koly_cz Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Ahoj, mám ps4 přibližně týden a už podruhé mi spadlo do safe mode. Jediné co mohu udělat, je vymazat veškeré nastavení, profil atd a vše nastavit znovu. Na zahraničních fórech tento problém řeší také. Setkal jste se někdo s tímto problémem také? Čekáte na update sw nebo byste ps4 reklamovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 To se mi zatim nestalo, dvakrát mi po nastartování PS 4 psalo, že se při minulym vypínání stala nějaká chyba a jestli chci napsat report SONY ale to bylo všechno. Asi bych čekal na update a kdyby to potom blblo dál, tak bych zvažoval reklamaci. Vypínam to natvrdo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 no me se to stalo jednou a to hned asi po pul hodine co sem to dostal domu:)takze sem mel sok ale udelal sem chybu vtom ze sem ho vypnul na tvrdo behem nastaveni a kdyz to kontrolovalo hhd .pak uz mi skakal jen do safe modu, stahni si znova firmware nebo jak se to pise:)a preinstaluj pokud to nepujde pres net tak si to stahni na usb melo by to pomoc me to teda pomohlo a od te doby nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.