koly_cz Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2014 Ahoj, mám ps4 přibližně týden a už podruhé mi spadlo do safe mode. Jediné co mohu udělat, je vymazat veškeré nastavení, profil atd a vše nastavit znovu. Na zahraničních fórech tento problém řeší také. Setkal jste se někdo s tímto problémem také? Čekáte na update sw nebo byste ps4 reklamovali? Citovat
Aprila_cz Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 To se mi zatim nestalo, dvakrát mi po nastartování PS 4 psalo, že se při minulym vypínání stala nějaká chyba a jestli chci napsat report SONY ale to bylo všechno. Asi bych čekal na update a kdyby to potom blblo dál, tak bych zvažoval reklamaci. Vypínam to natvrdo....... Citovat
kovator Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 no me se to stalo jednou a to hned asi po pul hodine co sem to dostal domu:)takze sem mel sok ale udelal sem chybu vtom ze sem ho vypnul na tvrdo behem nastaveni a kdyz to kontrolovalo hhd .pak uz mi skakal jen do safe modu, stahni si znova firmware nebo jak se to pise:)a preinstaluj pokud to nepujde pres net tak si to stahni na usb melo by to pomoc me to teda pomohlo a od te doby nic Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.