matrix47 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 V každé notičce se objeví tři - slovy 3 - indicie podle kterých musíte uhodnout seriál/film. Za každý uhodnutý seriál/film dostavá správně uhodnutý člověk bod a právo přidat další hádanku. Takže vykopávám: Ruka Nůž Skály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 ...:refresh:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 127 hodin............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Leden 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Ano, máš bod, dávej další indície. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Leden 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Když teda Karliczek nedal indicie, tak dám já: vesmír vědec cestování A prosím toho, kdo uhodne ať napíše další tři indicie ať můžeme hádat další film/seriál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Leden 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 ...:refresh:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Nikdo neví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Doctor Who? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 NE. Ale je to taky seriál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Hvězdná brána? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 kjuler uhádl, dávej další tři indicie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 ...:refresh:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 taky sem si řikal, ale připadlo mi to "moc lehke" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 winkjo, jako kompenzaci můžeš udělit 3 indicie a ostatní budou hádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 inu ja to nemyslel špatně :-) nechtěl jsem nic kompenzovat... ale když už mi tu možnost dáváš :-P japonci válka HBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 seriál Pacific Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 winkjo, je to Pacific? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 ...:refresh:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 ano :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) A teď já: knock knock knock ... knock knock knock ... knock knock knock ... Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 penny... penny... penny... :P teda doufam :D za mě: vesmír Cyloni Tricia Helfer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrix47 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Battlestar Galactica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.