stora Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 (upraveno) Zdravím všechny, nevíte někdo jak a zda vůbec jde zrušit hlášku o formátování připojeného externího disku při každém spuštění WiiU? Přece jenom je to celkem nebezpečné, hlavně když si na tom hrajou děcka a nerad bych aby mi smazaly všechny "zálohy" wii her co už tam mám. Díky za odpovědi. Upraveno Leden 26, 2014 uživatelem stora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Pouzi program Ustealth a pouzi novsiu verziu GX alebo wiiflow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 tu mas link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stora Odesláno Leden 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 (upraveno) Díky moc, to skrytí funguje, akorát v gx loaderu ho není vidět (mám poslední verzi). Nevím jestli to náhodou nebude tím, že ten disk je formátovaný do NTFS. edit:tak jsem zjistil, že mám revizi která to nepodporuje, budu ještě muset postudovat, protože zatím nevím jak ji změnit. Upraveno Leden 27, 2014 uživatelem stora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 tu mas kompatibilny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stora Odesláno Leden 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Díky, už to všechno funguje, nakonec jsem to vyřešil instalací CFG loaderu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stora
Zdravím všechny, nevíte někdo jak a zda vůbec jde zrušit hlášku o formátování připojeného externího disku při každém spuštění WiiU?
Přece jenom je to celkem nebezpečné, hlavně když si na tom hrajou děcka a nerad bych aby mi smazaly všechny "zálohy" wii her co už tam mám.
Díky za odpovědi.
Upraveno uživatelem storaOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.