kody333 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Ahoj na psn je super hra trine 2 complete story je to ve 3d fakt mne to demo moc bavilo ,chtel bych si to koupit ale nechce se mi za to davat 400 kc tak sem se chtel zeptat jestli by to neslo koupit z nekym na pul vim ze to neak jde ale nemam stim zkusenosti ,ale kdyby nekdo chtel tak bych do toho sel8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Sewa hraje to nejaky dobrodruh co by chtel dat HC cooperative koli trofeji? Pro jednoho je to fakt maras... zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2014 tak dneska dohrano.. bud jsem tedy uplne levej, nebo to bylo docela tezky.. :D.. ale zabavny to bylo moc, bylo to fajn..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.