Sakal87 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Zdarec chtěl bych se zeptat jeslti někdo ojevil nějaké dobré hry pro 2 hráče na jednom ps4. Já zatím pouze Lego Marwel. Koupil jsem 2. ovladač a rád bych ho taky využil,ale bohužel se mi zatím nepodařilo ojevit nějaký seznam těchto her. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 co fifa 2014? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Croft Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Trine 2, Knack pokud chceš víc HC hru tak si počkej na Q1 DIABLO III ultimate edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FLush Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Cod ghost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 To trine jde hrát na jedné obrazovce? Neco jako lego hry? nebo se to rozdělí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Diablo bude ultimátní, ale mám už ho na PCčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Croft Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 To trine jde hrát na jedné obrazovce? Neco jako lego hry? nebo se to rozdělí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sakal87
Zdarec chtěl bych se zeptat jeslti někdo ojevil nějaké dobré hry pro 2 hráče na jednom ps4. Já zatím pouze Lego Marwel. Koupil jsem 2. ovladač a rád bych ho taky využil,ale bohužel se mi zatím nepodařilo ojevit nějaký seznam těchto her. Předem díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.