Pizzadox Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 docela jsem se na tuhle parbu tesil dokud jsem nevidel tohle video : http://www.youtube.com/watch?v=H3prUI3QxNY&NR vzdyt to vypada stejne jako PES 5 :( a co si myslite vy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 j jvidels sem to uz pred 4 dnama asi...ale nvm...jeto good .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Září 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 no me to video teda dost zklamalo :sad: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 FIFA 07 dostala na IGN 8.9/10 tak som zvedavy ale PES je aj tak best. Len dufam ze tam daju viac stadionou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 fifa 07 je bomba graficky...oproti 06ce...nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 až na ato že to bylo velmi nekvalitní takže uvidíme každopádně pes je nej fotabll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 co bylo nekvalitni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2006 docela jsem se na tuhle parbu tesil dokud jsem nevidel tohle video : http://www.youtube.com/watch?v=H3prUI3QxNY&NR vzdyt to vypada stejne jako PES 5 :( a co si myslite vy ?? Sem klidny,finalni verze bude jiste jeste vylepsena,navic jsem si vsiml,ze je na PSP verzi KONECNE Master League coz je ten naprosto nejvetsi tahoun serie PES a mesice a mesice hrani navic,potom fantasticka hratelnost,ktere se FIFA nema sanci ani priblizit a vyjde mi naprosto uzasna gamesa,ktera mi urcite nesmi chybet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Září 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 docela jsem se na tuhle parbu tesil dokud jsem nevidel tohle video : http://www.youtube.com/watch?v=H3prUI3QxNY&NR vzdyt to vypada stejne jako PES 5 :( a co si myslite vy ?? Sem klidny,finalni verze bude jiste jeste vylepsena,navic jsem si vsiml,ze je na PSP verzi KONECNE Master League coz je ten naprosto nejvetsi tahoun serie PES a mesice a mesice hrani navic,potom fantasticka hratelnost,ktere se FIFA nema sanci ani priblizit a vyjde mi naprosto uzasna gamesa,ktera mi urcite nesmi chybet. asi mas pravdu doufam ze taky trochu zoptimalizuji grafiku a loadingy protoze u PES 5 na PSP dost casto klesal frame rate a melo to priserne dlouhe loadingy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 mate hrat iso hry s rychlima kartama :D a bude to na pohodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Září 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2006 no jednak toho moc nevidim na tom videu, a jednak myslim že o grafiku snad až tolik nejde, mohla by sice bejt lepší ale pokud bude aspoň trošku vylepšená tak mě stačí soupisky...který si ale můžu stáhnout, myslim že toho PES6 bude muset umět opravdu hodně aby všechny přesvědčil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.