rohatce Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 zdravím všechny odborníky na wii,musím říci ,že jsem si tuto konzoli pořídil z druhé ruky s ex. diskem připojeným přes usb kde mi šly všechny hry jak z cd,tak z usb disku. Jeden chytrej kamarád mi přišel nainstalovat hru dr.mario,která nešla žádným způsobem spustit. Po jeho špičkové instalaci mi jen naskakovalo okno kde byla možnost jen dát ok. Nic jiného nešlo dát ani se nějak vrátit na úvod. Po vypnutí a zapnutí wii naskakovalo stále jen to samé okno s ok. Potom jsem nejspíš nějakým způsobem nahrál zpátky orig. softwer a nyní lze hrát jen hry z cd. Nic jiného už tam ani nemám v nabídce,dříve jsem tam měl i usb,to už není. Tak prosím někoho o vysvětlení co dělat aby zase šly hry z usb? Díky za každou vzácnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 No nejprve by to chtelo zjistit, co tam ted doopravdy mas a nebo nemas - protoze z toho popisu ve stylu "Potom jsem nejspíš nějakým způsobem nahrál zpátky orig. softwer" a "okno kde byla možnost jen dát ok" bohuzel nejde nic urciteho zjistit. Nejdriv asi jaky tam mas firmware, updatovat na nejnovejsi a pak postupovat dle zdejsiho navodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatce Odesláno Únor 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Tak verze je tam 4.3 E,když zkouším instalaci dle zdejšího návodu ,naformátoval jsem sd kartu ve fat32,zjistil mac adresu a zadal do odkazu s verzí 4.3e stáhnul soubory a nakopíroval na sd kartu,pak jsem jí vložil do wii ,ale v té spodní obálce nemám žádnou bombu se samoinstalací,tak jsem tady v koncích :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Mas ve Wii spravne nastaveno datum a cas? Zkousel jsi listovat v kalendari zpet, do historie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatce Odesláno Únor 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 (upraveno) Tak už jsem to vše nějak zvládnul,dle toho popisu,bylo to opravdu vzadu v tom kalendáři,což jsem nečekal. Může mi někdo poradit jak dostat a hrát hry na wii v iso souboru? Spíše jsem nararzil na hry v souboru WAD přes managera to tam nelze najít tudíš nelze převédst na jiný soubor a když to jen zkopíruju na usb disk tak to ve wii nelze otevřít. Které druhy souborů lze hrát na wii,abych popřípadě dál nestahoval něco co mi nepůjde spustit? Upraveno Únor 3, 2014 uživatelem rohatce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 stiahni si WiiBackupManager. Podporovane formaty su ISO,WBFS a ak najdes iny /teraz si nespomeniem aku ma priponu/ tak ho musis konvertovat na iso pomocov WiiBaFu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.