spleskin Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Malej dotaz, Net mi "valí" 15-20mb/s s ac4 a bf4 na multak nemám problém. Myslíte že tato rychlost bude dostačující na další mult.hry? Popř. steam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 15-20 mbps download je OK, i na SLEDOVÁNÍ streamů, otázka je jaký máš upload... pokud bys streamoval nebo hrál přes Vitu Remote play od jinud tak půjde právě o upload... upload se samozřejmě projevuje i u haní,ale né tak moc... pak ještě hraje roli latence. Nejlépe spusť test na rychlost.cz a pošli výsledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Ok až dorazim z práce pošlu to sem. A jinak stahuju cca 1.5mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 podle toho že jsi předtím psal 15-20 tak hádám že jsi ted myslel 1.5 MB/s ... můj net stojí za hov*o, mám 5 Mbps... a velice nestabilně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 [TABLE=width: 460] [TR] [TH=colspan: 2]Výsledek testu (rychlost, kvalita) [/TH] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 460] [TR] [TH]Download:[/TH] [TD=colspan: 3]11 046,15 kbit/s (1 380,77 kB/s)[/TD] [TD=class: zhodnt]1 výborné[/TD] [/TR] [TR] [TD](na 3 vláknech):[/TD] [TD=colspan: 3]10 907,55 kbit/s (o 1% horší)[/TD] [TD=class: zhodnt][/TD] [/TR] [TR] [TH]Upload:[/TH] [TD=colspan: 3]1 603,89 kbit/s (200,49 kB/s)[/TD] [TD=class: zhodnt]1 výborné[/TD] [/TR] [TR] [TH]Web odezva:[/TH] [TD=colspan: 3]21ms65.5ms342ms[/TD] [TD=class: zhodnt]1 výborné[/TD] [/TR] [TR] [TH]Stabilita:[/TH] [TD=colspan: 3]89.8 %[/TD] [/TR] [/TABLE] no.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 upload bych řekl na hraně, ale podle těch hodnot bych řekl že máš ADSL na VDSL, takže ten upload nevylepšíš a ten ping asi taky ne.. ale ten upload bys měl lepší tak leda na metropolitním netu... pro ideální multiplayer by to chtělo o něco menší odezvu ale na ten Remote play mohlo by ti to stačit, jestli chceš můžu se připojit svojí Vitou k tvojí PS4 abys to testnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 hele remote play mi šel......ale pak se něco asi muselo stát a nemužu se propojit.....četl jsem že tam bude něco v routru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 takže teď ti funguje remote play jenom doma? a jakou ti to píše chybu když se připojuješ z venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Únor 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 z venku jsem to po pravdě nezkoušel :) a doma....cannot conect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 no ale to je to o čem mluvím.... upload potřebuješ pokud se budeš připojovat k PS4 z venku, v tu chvíli ona o bude odesílat obraz(upload) a stahovat z Vity tvoje reakce(download)... a ted k tomu že se ti nedaří PS4 spojit z Vitou, máš PS4 aktivní jako Primární konzoli? Zkusil jsi z PS4 smazat spárování Vity a znovu ji přidat? Máš Wifi router ? A máš zaplé nebo vyplé Direct connect v nastavení Vity na PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spleskin
Malej dotaz,
Net mi "valí" 15-20mb/s s ac4 a bf4 na multak nemám problém. Myslíte že tato rychlost bude dostačující na další mult.hry? Popř. steam?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.