fubis Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Čus borci 8) chci se dívat na filmy v HD,ale nejde mi to:cry: Jaký má mít video v HD formát aby mi to můj ps3 přehrál????:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 V krátký verzi mp4, avi, divx. V dlouhý verzi: MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2) MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3 (Dolby Digital), LPCM) MPEG-2 TS (MPEG2 Audio Layer 2) AVCHD (.m2ts / .mts) Memory Stick™ Video Formats MPEG-4 SP (AAC LC) H.264/MPEG-4 AVC Main Profile (AAC LC) AVI Motion JPEG (Linear PCM) Motion JPEG (u-Law) MP4 File Format H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC) DivX and VC-1 (WMV)6 Zkus přiblížit, jaký formát se snažíš rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fubis Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Pokoušel jsem se rozjet mkv,a nejde mi to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 A nepůjde PS3 papá mp4. Zkus se podívat sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=21609 A případně se doptat strejdy googla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.