kody333 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Nevite nahodou kdy bude ke stahnuti na playstation network horor OUTLAST ????8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Zítra by tam měl být tedy 5.2. na herních webech bys to našel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Ja tam porad nic nemam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Už to tam je ;-) Použijte vyhledávání ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Ouu diky bratre ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak co hrajete nekdo? :-) je to docela mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Da se sehnat i v kamenných obchodech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Da se sehnat i v kamenných obchodech ?nedá pouze elektronicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 tak tri krat za 15 min malem infarkt. to je muj konec. stoji u dveří obklopen mrtvolama a uz asi minutu cekam a nemůžu se donutit otevřít dveře. omg. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 :-) :-D je to masakr hra...zrovna si pisu s kamosem a to sami...vyprdenej az na pudu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 je mi malem 30 let ale sem posranej strachem. a vsecko dela ten zvuk. a husinu mam az na.... :-) je to pecka. psychooooooo Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Ja jsem stejne starej a stejne vyprdenej strachy :-D zvuk,pohyb hrace ,tma...atmosfera....bal jsem se u Fear 2 ale to je proti tomuhle maslo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 ja kdyz to dohraju tak mne rovnou odvezu do podobné léčebny :-) kouřím jen fakt výjimečně ale ted potrebuji cigáro:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Koukam vsude je to.stejny...ja musel jit do prace ale kamos.mi psal ze si musel jit zapalit aby to udejchal :-) no a ja koneckoncu to sami...jak jsem prolezl tou ventilaci a pak otevrel ty dvere tak jsem myslel ze je po me:-) ....no pokud te po dohrani tyhle hry do ty lecebny odvezou tak aspon budes vedet jak na to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 taky u tech dveri mi výpad ds4 z rukou a srdce v trenkách:-) a nejvic hraju a moje zena pride do obýváku pro pití. tak uz bylo pomne:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 :-D :-D:-D :-D mi jsme si se zenskou slusne zakriceli :-D .... Nejvetsi sranda kdyz jsem byl zavrenej v ty skrince a blizil se ten posuk ke me tak na me skocil nas kocour a bylo malem vymalovano :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 ja jsem ted dolu jak mne tam mrsknul ten velkej ani nevi co. a jsem urovna v pokoji s 3ma kamosema a koukame na velku tv:-) ps:poslal sem ti friends request. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Jo tam byla super hudba ;-) takovy psycho :-D ...kouknu,potvrdim...diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 jj už sem ve skříni a omg. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akydam Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Zrovna to stahuju a jak to tak čtu tak to asi nezvládnu, já takový hry špatně nesu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 tak pro dnešek stačí. zejtra budu pokračovat. je to ale bomba hra:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 To je špatný že je pouze elektronická verze. Mám sice na steamu nějaký hry, ale pořád víc věřím krabicový hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Já mám zásek v tom suterénu jak ♥♥♥♥♥ vypnul el.energii a nevím kde je ten druhej svitch od čerpadla, vždycky mě zabije ten mutant s dřevem pobitím hřebíkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 hned jak si vešel je ten hlavnej vypínač. tak přímo za nim je jedna místnost kde je první vypínač. pak hned vedle je stejna místnost s druhým vypínačem. a pak musis tam jak pride ten magor přehodit paku este. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 díky zkusím, hlavní vypínač vím kde myslíš, za ním je místnost od jednoho generátoru a tu páku taky vím jak nahodit, ale ten druhej vypínač od generátoru jsem nenašel. uvidíme jestli se mi to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.