onefootman Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Tak se potichu plížím ke sprchám a najednou kuch...kouknu dolu a z hrudniku mi trčí 20cm cepel :-) .... Jinak dneska me prekvapil te maník jak hlídá ty tri vypinace proudu dole ve sklepe...Delal jsem trochu hluk ,videl me a ja zacal utikat.Zabehl jsem do mistnosti a zavrel za sebou dvere.Bezim ke druhym dverim a borec to obehl a lup a mel jsem hned palku s hrebikama v hlave :-) Citovat
Akydam Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 nic, tohle prostě nemůžu hrát. hrachy se mi kutálej po pokoji. regulérně jsem z tý hry vysranej :D Citovat
onefootman Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Ja taky a vsichni koho znam ;-) Citovat
Akydam Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Ja taky a vsichni koho znam ;-) chtěl bych to hrát ale strach mi to nedovolí :D :D Citovat
onefootman Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Dej si frtana, navleč plíny a hura do toho :-D Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 tak a konec. fuuuuuu to bylo něco. konec pro mne big shock. díky hře mam za sebou 2xinfarkt,a malem mrtvej DS4 ale nelituji toho. :-) ale podruhy uz do toho nejdu. dobrou noc. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
kody333 Odesláno Únor 9, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Nevite nekdo jestli a kde se da stahnout navod na outlast ,nemuzu nic najit.:roll: Citovat
Tankista Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Návody se už moc nedělají, dělají se walkthroughy, dej vyhledat na youtube "Outlast walkthrough"a něco ti to najde Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 na to navod nepotřebuješ! nebo? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
Losky Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2014 Mě to teda moc nechytlo. Děsivý to je, to je pravda, ale vadí mi, že se tam nemůže člověk bránit Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 o to tam jde. nejsi člen komanda ale novinář co nevi do ceho de. je to bomba hra. myslim ze her kde je možné střílet takovehle srace je plno. outlast je jedinecnej. :-) peace Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 kazdy ma rad neco jineho. ale skus tomu dat šanci. a mozna te to chytne. přejí hodně zábavy a strachu o kterej tu jde především :-) bu bu bu Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
onefootman Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Moc hezky napsano...Bu bu bu :-D Citovat
Losky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Poslední dobou mě berou spíš Lego blbosti a Uncharted. KZ mě taky nechytlo, přijde mi nějaké nepřehledné a asi rychlé☺ No jo, třicátník... Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 ne vekem to nebude. mne je taky 29:-) Uncharted je bomba, a lego zase me treba neber stejne jako FIFA. ale jak uz jsem psal sto lidí sto chutí :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
Losky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Spíš to bude tím, že hraju jen když mám odpolední a né vždy;-) Citovat
onefootman Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Ja ti dam třicatník :-) me ted bude 31 a porad hraju....ale abych ve třiceti hral Lego to moc nechapu.... S narustajicim vekem bych spise ocekaval vytribeny vkus s ohledem na kvalitu ...ne lego :-) Citovat
Losky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Já kdysi pařil samé střílečky a nějak měknu:-) Tak třeba Uncharted mě baví, ale KZ mě nějak neoslovilo. Každopádně si říkám, že kdybych šel do PS4 za rok, nic by se nestalo Citovat
onefootman Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Nestalo...stejne nic nevychazi...ja ted presedlal na pc a dohanim tituly co na konzole nevysli,ale to uz jsme trochu OT....jinak dneska se zase.pustim do Outlastu.Nemel jsem ted par poslednich dni moc cas tak se tesim az vylezu z ty propadeny kanalizace :-) Citovat
N3o21 Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2014 Tak dnes dohráno, hrál sem to včera a dnes s přítelkyní, a ze začátku to bylo docela děsivý (tou atmosférou, tím že člověk neví co ho čeká). Nicméně si myslím že to autoři docela přepískly s těma mrtvolama a vnitřnostma všude kolem. Asi v polovině (někde uprostřed kanálů kdy tam bloudíte) to mě osobně už nepřišlo strašidelný, ale spíš ubíjející - celkem sem si na tu "dekoraci" zvyknul. Ale pár lekaček tam ještě bylo. Ovšem konec to napravil. Super hra. Jen to bloudění v kanálech a pak v zahradě mi přišlo dost otravný. Asi nejlepší by bylo hru sfouknout za jeden večer v kuse, než si to dávkovat. Není to moc dlouhé (tak odhadem 5-6 hodin) Citovat
kendykejnova Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2014 kdyz uz nic tak jsem si alespoň otestoval co vydrží DS4.kdyz mi vylít z ruky. :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
corvikk Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2014 taky to mam konecne za sebou a musim rict ze to je parada. urcite to jeste zkusim na insane obtiznost :) Citovat
Losky Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2014 včera jsem tomu asi hodku dal a lekl jsem se teda jen jednou a to docela dost:) Ale jsem někde na začátku, sledoval jsem krvavé stopy v tom krimu či co to tam je a pak z každé strany šel na mě jeden psychouš, když jsem se otočil tak na mě hodil oko z blízka:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.