Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Odpojení internetu UPC

dRTIKOOL

Otázka

zdravím všechny potřebuji poradit už dva dny nemužu plne používat internet z tohoto duvodu.udajne z meho pc došlo k rozesílání počítačového viru. tak my zablokovali nejaké porty.tak mužu na internet ale xbox 360 jse my nepřipojí na xbox live tak samo nemužu hrat na ps vite online a wii u taky nemužu hrat online.you tube mužu použivat i najiždet na internet u wii u i ps vity.samozrejmne na xbox 360 nemužu nic nebo jse ani nepřipojím k službě xbox live.v počitači mam nainstalovaní avast nic nenašel žadný vir.po skončení uplného testu pc nenalezena žadna hrozba.prosím poradte co mám delat.Pc používam jenom ke hraní AOE 2 a email.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

problem vyřešen.dnes rano jsem odnesl pc a notebook do prodejny.pc bylo naprosto v pořadku na notebooku našli nejaké viry nechali jsi ho tam.kolem 15 hod my volali z UPC jestli to mam ok tak jem řekl že jo hned to obnovili aby mi internet fungoval na 100%.jedna vec by mne zajimala zda kdokoliv měl ten samí problem jak ja ze svym poskytovatelem internetu a zda ho nekdy odpojili jak mně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu