CaRTeR Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Ahoj, chci se zeptat když na krabičce u hry je napsáno 720p/1080i/1080p a mám propojeno pomocí HDMI kabelu a televizi Full HD proč se hra nepustí rovnou na 1080p? Jediná, která se mi takhle zatím pouští je Final Fantasy XIII. Je to schválně aby to konzole lépe stíhala? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 nwm proc,ale to co pises urcite neni ten duvod, pokud ti hra podporuje 1080p, ale spusti se ti jen v 720p tak jdi do settings-display setting-video output settings-HDMI-custom a tam odskrtnes vsechny moznosti a nechas jen 1080p, ale pozor pokud to takto nechas a pustis si hru ktera nepodporuje 1080p tak se ti spusti v 576p,takze je to celkem neprakticke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaRTeR Odesláno Únor 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Jj to vím, že se to dá takhle v options nastavit. Jen mě zajímal důvod proč se FF 13 dokáže pustit samo v 1080p a ostatní hry ne. Někde jsem četl že si to konzole prostě sama navolí co je pro danou hru nejlepěí. ale nevím jestli tomu věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 FF se stejně renderuje jen v 720p, takže o nic nepřicházíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.