LENCAK Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Zdravím, potřeboval bych pomoc s herní sestavou. Chtěl bych jí do 15 tis. Udělal jsem tuto http://www.czc.cz/8a7vjtsu64jhrbsq8d34g9osuc/seznam ale o 1,5 tis jsem jí přesáhl. Kdyby měl někdo jiný nápad či sestavu, budu moc vděčný. Chtěl bych to na hraní nových i budoucích her. HDD mám, ten nepotřebuji, jinak vše ano :) díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Volil bych spíše Intel a tudíž bych zmenšil i zdroj... http://www.czc.cz/6fki8aj8taj6j9jeuboe1i7led/seznam Tohle je podle mě ideál...ale skříň jsem musel zlevnit. Pokud chcete lepší skříň, raději si našetřete o 500kč více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Únor 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Jj taky dobry :) intel jsem nikdy nemel tak nemam zkušenosti. A myslis ze ta sestava co jsem slozil by byla ok? Zda si mam jeste 1 tis usetrit nebo ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Únor 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Jo a v tom tvem neni mechanika tak cca 400 taky k tomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 No, AMD bych asi nevolil. Už jen ta spotřeba je obrovská, ale pokud ti nevadí že za elektřinu budeš platit o pár korun víc (což se za pár let nahromadí)...není problém, ale jak říkám, raději Intel. AMD má sice více jader, takže dokáže utáhnout hry, které potřebují více jader (kterých je zatím málo) ale už jen kvůli spotřebě bych to nevolil.Doporučoval bych si tedy našetřit dalších 500 na skříň, ale to je na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Únor 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Jj chápu, díky moc za radu. Ještě o tom popřemýšlím a uvidím zda se někdo nepřidá s nějakou radou :) Kdyz tak ten seznam prosim nemazte. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.