Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s HDMI! Help!!!


gaga6

Otázka

Zdravím vyskytl se mi problem s obrazem(viz. video) Jiný HDMI kabel jsem zkoušel to nepomohlo a přes AV je vše v pohodě. Začalo to dělat hned po tom co byl vytáhnutej HDMI kabel z TV při zaplém xboxu. Nevíte někdo co stím je?Nemohlo se třeba něco spálit?

... Upraveno uživatelem gaga6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

To radeji componentni kabel nez VGA , neoriginalni kabely co se prodavaji byvaji casto dost nekvalitni oproti componentnim kabelum . Nehlede na to ze VGA neumi 1080p , ale jen 1080i . Jestli ma jen hd ready tv tak je to jedno , ale u full HD by to byla skoda . Kdezto componentni kabel umi az 1080p .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Mimochodem , zkousel si toto ?

Resetování nastavení zobrazení na konzole

Při resetu nastavení zobrazení postupujte podle těchto pokynů:

  1. Ověřte, že se v přihrádce na disk nenachází disk.
  2. Vypněte konzolu.
  3. Zapněte konzolu.Poznámka: Pokud používáte bezdrátový ovladač pro Xbox 360, ověřte, že je ke konzole připojený jen jeden bezdrátový ovladač, a potom konzolu vypněte a znovu spusťte pomocí tlačítka průvodce na ovladači.
  4. Když se konzola spustí, na ovladači stiskněte a přidržte tlačítko Y a přitom zmáčkněte pravou spoušť. Dojde k obnovení výchozích nastavení zobrazení a konzola se automaticky spustí znovu.
    Konzola Xbox 360 E nebo Xbox 360 S: Chcete li resetovat nastavení zobrazení pro tyto modely konzol, stačí, když konzolu vypnete a potom přidržíte vypínač na přední straně konzoly po dobu 10 sekund. (Kontrolky několikrát zablikají.)

Zda se mi nepravdepodobny ze by si odpalil hdmi jen vytazenim kabelu , to bys tam musel zalomit snad jedine tu koncovku...

Upraveno uživatelem romeno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hele stalo se mi uplně to stejný... začal mi zlobit konektor v televizi, tak jsem ho za chodu přepojil a obraz vypadl uplně... jediný co mě napadlo, bylo naslepo přepnout nastavení rozlišení a ejhle, když jsem to přepl na 1080i (místo původních 1080p), tak to šlape jako hodinky... taky netuším a nechápu, proč zrovna 1080p nejde, ale zkoušel jsem to jak na jiný televize, tak i jinej xbox na mojí televizi (samozřejmě i ntb a obojí jelo), prostě záhada :D

Upraveno uživatelem sovik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu