Volume Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Zdravíčko. Pomohla by mi prosím nějaká dobrá duše najít sluchátka s kvalitním mikrofonem do 400,- ? Měl jsem vybráné tyhle GENIUS Headset Genius - HS-400A ale kamarád mi řekl že po jednom pádu se mu ten mikrofon ulomil. Tak hledám jiné alternativy. Budu je mít na hraní jailbreaku na cstrike :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 jestli do toho nechceš vrazit ranec, stejně jako já tak já jsem byl vždy spokojen s Creative Fatality. Nevýhodou je hodně shit kabel který se rád trhá takže stáhnout gumičkou/drátkem a dávat pozor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Únor 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Nakonec jsem si koupil tyhle http://sluchatka.heureka.cz/hamahs-250_51623/ Na tu cenu mají až moc dobrej mikrofon a sluchátka taky nehrajou nejhůř :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDzacovsky Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Kvalitni a 400,- opravdu nejde dohromady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.