Volume Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Zdravíčko. Pomohla by mi prosím nějaká dobrá duše najít sluchátka s kvalitním mikrofonem do 400,- ? Měl jsem vybráné tyhle GENIUS Headset Genius - HS-400A ale kamarád mi řekl že po jednom pádu se mu ten mikrofon ulomil. Tak hledám jiné alternativy. Budu je mít na hraní jailbreaku na cstrike :) Citovat
xvostokx Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2014 jestli do toho nechceš vrazit ranec, stejně jako já tak já jsem byl vždy spokojen s Creative Fatality. Nevýhodou je hodně shit kabel který se rád trhá takže stáhnout gumičkou/drátkem a dávat pozor :D Citovat
Volume Odesláno Únor 14, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2014 Nakonec jsem si koupil tyhle http://sluchatka.heureka.cz/hamahs-250_51623/ Na tu cenu mají až moc dobrej mikrofon a sluchátka taky nehrajou nejhůř :) Citovat
JDzacovsky Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2014 Kvalitni a 400,- opravdu nejde dohromady... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.