Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Slabý procesor?

xbox

Otázka

čau chci se jenom zeptat kdy se pozná že procesor nestihá a brzdí grafickou kartu.Mám i7-960 taktovanný na 4.09 a grafickou kartu nvidia gigabite 670 oc. Ale ve vetšině případech nemám vykon co by měl být.Tak si řikám že grafická karta je přece dost vykonná .Musím nastavení ve hrach dost razantně stahovat abych si plynule zahrál.Rozlišení monitoru 1920x1200.Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Víš co udělej jestli máš opravdu i7-960 tak si myslím ,že přetaktování je zbytečný.stáhni to na normál hodnoty a uvidíš jak ti vše pojede svižně.Jen ten tvůj profík je lofas když ti ho nataktoval ,zbytečný tento procesor je dost výkoný na všechny hry a aplikace co jsou .i to taktování jej mohlo napalit a pak jede CPU na♥♥♥♥♥ . stáhni to a uvidíš .Myslím že na 88 stupnu je dost hodně na procák mam i7 a jede mi s nocturnou na 45-55 v zátěži a není nataktovaný ,jelikož to není u těchto procesorů třeba.

Upraveno uživatelem Herbas9
Odkaz ke komentáři

• 0

ma 4 vlákna a 8 virtualních a grafika geforce 670 je taky super na tom zapaříš vše naplno . stáhni ten procesor a netaktuj ho.Je možný ,že ti ho profík napalil a procák je v řiti .ja mam i7 (haswela ) a naprostá spokojenost 960 jsem kdysy měl a nebyl s ní problém.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vim o cloveku, co ma ten samy CPU pretaktovany na podobne hodnoty, provozuje ho s GTX670 a u MMO her mu padaji FPS ve mestech na 20-25.

Na mapach a v dungeonech miva bez problemu 60-100.

Tudiz lze snadno usoudit, ze to bude architekturou CPU, protoze ja mam slabsi grafiku GTX 660 s novejsim Haswellem i7 4770K a ve mestech mi FPS nepadaji, drzi se na 45-56 pri nepretaktovanem stavu.

Pred par dny jsem procesor pretakoval na 4x 4,4 Ghz a fps to ovlivnilo minimalne, nicmene jsou stabilni.

(cela sestava je v podpisu)

PS: Jinak ty teploty, co pises jsou silene.

Ja mam v idle 35 stupnu pri 500 otackach a ve hre 54-57 stupnu pri 700 otackach :D

Odkaz ke komentáři

• 0

88 stupnu je jasny znak (pokud to cidlo je opravdu z CPU a nemeri treba GPU), ze je procak nakopnutej "machrem" pres taktovani... tipuju ze ten mach mu poradil i 1000W zdroj, protoze je desne na to potreba, i kdyz ve skutecnosti ho spis tech "machr" potreboval prodat, protoze ho nikdo nechtel?

Odkaz ke komentáři

• 0

Grafiku mám tuto https://www.google.cz/search?q=gigabyte+670+oc&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=nu4BU5fmNMrQtAa834CgDA&sqi=2&ved=0CEsQsAQ&biw=1920&bih=1075 a je přetaktovaná už z výroby.A na desce mám taky nejnovější bios.

A s tím padáním fps tak to přesný.To mě bohužel dělá taky.

Počkám ještě asi rok a uvidím.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne ten zdroj jsem koupil upně nový přes normální obchod když už tak pořádný:D Plánoval jsem dvě grafiky.Před tím jsem měl Corsair 850w a ten mě bouchnul,ale nejlepší na tom bylo že ne při zátěži,ale měl jsem jenom puštěný pc plocha a za chvily rána jako prase.Pý kondezátor.

Odkaz ke komentáři

• 0

No zrovna ty Fractaly jsou dost osizene uvnitr, ale proti gustu...

nejde o ten typ, jde o ten vykon.

Na tu sestavu, co mas by stacila naprosto s prehledem kvalitni 700w aspon co odhaduju a i to je myslim s rezervou.

Rezerva se hodi, kdyz clovek planuje SLI, ale takhle brutalni? No way.

Sam ted menim Corsaira TX 750w za 650w Seasonica, ale jen kvuli tomu, ze chci vetsi ticho.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu