army69 Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Zdravím lidi,stahnul jsem z PS+ Bordelands2 a mam problém s ukládáním, hrál jsem s bratrem tak 2-3 hodiny měl jsem 7 a on 6 lvl. pak sem to dal uložit a vypnout. Druhej den sme chtěli hrát, jenže já měl lvl. 7 a on zase lvl. 1 , už sem to zkoušel několikrát :cry: nevím co s tím, už sem z toho špatnej..prosím o radu, stalo se to někomu už ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 tušim že to bude tím že tam je jako "host" a nema v PS žadny učet založeny (možna musí byt učet i aktivni v konzoli, ale ho jen hadam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army69 Odesláno Únor 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 to né právě že má založenej učet PSN na stejné konzoli jako já.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 A je na něm přihlášen při zapojení do hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.