DoktorVitek Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Tak po dnešním Nintendo Direct je na eShopu volně ke stažení hra Steeldiver Sub Wars. Jedná se o 3D ponorkou řežbu a je zdarma. (pokud nepotřebujete prémiovou verzi :D) Hra má i online multiplayer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Jee, Nintendo Direct jsem prosvihl :) Diky za info - uz stahuju. Ale jak koukam na ty trailery, je se hooodne na co tesit. Za mne urcite Phoenix Wright vs. Prof. Layton a hlavne nova Etrian Odyssey!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Únor 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Já jsem zas celkem zvědavý na SSB pro 3DS. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Bavi vas to? Me to nijak neoslovilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Uprimne, taky me to moc nenadchlo.. Ale zkousel jsem jen ty single player mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukash Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Taky tak. Hlavne nevim, jestli jsem levej, ale pripada mi nemozny se vyhnout jakymkoliv strelam, co na me jdou… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.