petrzlamal Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Zdravim, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl ve store když si zaplatím Game Unlock a nebo Full Game? Viz screeny dole. Pokud si zaplatím to WRC, tak je mi jasné, že si můžu poté hru stáhnout do PS3 a hrát, ale jak je to u toho NHL Game Unlocku? V popisu je psáno něco o Trial verzi, ale ta na našem store není, tak nechápu jak to u tohoto funguje. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Já to koupil a funguje to úplně stejně jako normální nakup. Po zakoupení budou k stáhnutí dva soubory: NHL ten má par kb a funguje jako aktivátor. Druhej má okolo 7 giga a jmenuje se NHL Early Access. Já měl sice na ps3 ještě demo ale to jsem smazal a na funkčnost hry to nemělo vliv;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 (upraveno) V podstatě v tom není žádný rozdíl, obojí je plná hra. Game unlock se používá u některých her, které mají k dispozici demo (trial verze). Trial je plná hra, která jede v režimu demo. Pokud si člověk pak na storu tuhle hru koupí, tak si stáhne pouze klíč o velikosti pár kb k odemčení plné hry (game unlock). Případně si po zakoupení stáhneš oba soubory najednou (trial+unlock). Konkrétně to NHL asi mělo nějaké early demo, který už teď na storu samostatně není. Upraveno Únor 16, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Únor 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Super, díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman_CZ Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 je v tom NHL14 čeština? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Ano, NHL 2014 z CZ PSN má cz titulky + dabing ve výuce;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.