Sanja Kitty Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Dobrý den,dnes jsem si chtěl na Playstation Store vyzvednout 14 dní trial a byl jsem požádán o zadání kreditní karty.Rodiče však odmítají.Proto bych poprosil lidi z tohoto fóra,aby sem napsali něco,co by rodiče přesvědčilo,že SONY není falešná firma co lidem vybírá účty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Ukaž jim DVDcka / bluraye / televize / domaci kina / PS1 -> PS4 vše sony Nevim co vic k tomu rict nez asi popros je at ti sezenou tvoji vlastni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanja Kitty Odesláno Únor 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Prý se nám přes to SONY někdo nabourá na účet a vybere ho.Já osobně SONY důvěřuju,ale starýho psa novým kouskům nenaučíš.Takže Bioshock Infinite,Metro,Bordelands a další který jsou teď na PS + zdarma v mojí kolekci asi budou chybět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Pokud ti je alespon 15 let, tak si zaloz treba v KB studentsky ucet, tak si dej par stovek a to mej napojene na PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Já se rodičům nedivím. Mě by nikdo nedonutil dát moji kartu k účtu někoho jiného. Nejde ani tak o Sony (doufám, že po posledním hacku už to mají líp ošetřený, ale ani tehdy snad neunikly kreditky). Hlavně bych nechtěl aby kdokoliv jiný, kromě mě, měl možnost platit mou kartou. Pak je to hrozně snadný kliknout tuhle a kliknout tamhle a 2000 jsou v koši za My Little Pony hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Mimo jiné no. Fakt bych to zkusil s tím vlastním účtem. Nemusíš tam mít všechny úspory, stačí pár stovek. Rodiče to určitě pochopí! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Neni nic snazsiho, nez tu kartu pridat a po registraci ji hned zase odebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 V JRC nebo jinde si kup Redeem karty a žádnou debetku nebo kreditku nepotřebuješ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Jedna karta vladne vsem !!! Tohle mi pripomina meho zivota pred nekolik let, kdy jsem jeste nemel vlastni ucet ani kartu, ale objevoval jsem PSP, Ebay, Amazon, dealextreme... Ale ted je to jiny pribeh. Mimochodem vytvoril jsem ti ucet na zkuseni Pluska, info dam pres SZ, snad umis vytvorit si noveho uzivatele na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Presne kup si redeem v jrc a neresis nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.