Akydam Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Ahoj, co prosim vás přesně znamená online pass? Něco málo jsem pochytil, tak jsem z toho pochopil, že když mam hru a hrál jsem ji online a prodám ji, tak si ji ten další online nezahraje? Nejde mi to teda do hlavy. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Online pass je "vstupenka" na multiplayer. Online pass získáš pouze zadáním kódu do PSN nebo automaticky při koupi hry digitálně přes PSN. Pokud si koupíš hru v krabičce je v PSN kód tak takmile ho zadáš, tak se ti odemkne přístup na multi z tvého PSN účtu, pokud tu hru prodáš tak si ten kupující musí online pass koupit zvlášť z PSN Hlavně neplést ze Season pass :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Akydam
Ahoj, co prosim vás přesně znamená online pass? Něco málo jsem pochytil, tak jsem z toho pochopil, že když mam hru a hrál jsem ji online a prodám ji, tak si ji ten další online nezahraje? Nejde mi to teda do hlavy. Dík za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.