honzan Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Zdravim, koupil jsem ps3 fat (cechg04) mela mit problem s prehrivanim. Tak sem ji zapl normalne fungovala dal jsem tam gta V a hra chtela update z disku ten ale failnul tak jsem konzoli pripojil na net a updatnul na posledni verzi a od te doby mi mechanika nenacte absolutne nic (sem tam se stane ze hru nacte ale kdyz ji chci spustit tak se mi ukaze error ) konzoli jsem rozebral vycistil a vymenil pastu ale s tou mechanikou si nevim rady tak bych vas chtel pozadat o pomoc. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Vyměnit laser, nic jiného nezbívá. Updatem to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzan Odesláno Únor 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Mohl bys mi postnout link na ten laser ? ( necte to ani obyc DVD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Mrkni na ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzan Odesláno Únor 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) A nejakej cz store by nebyl ? Popř aspoň jaký typ laseru mam hledat. Diky Edit :někde ctu ze mám pouzit 400a a ten je na cz storech zase podle nich na slimky a 410 je na faty tak nevim ktery Edit 2. : tenhle by mohl byt OK ne ?http://www.hryps2.cz/market/eshop/39-1-PLAYSTATION-3/0/5/3028-PS3-LASER-40-60GB Popř tohle z ebaye http://m.ebay.com/itm/221369272693?cmd=VIDESC&gxo=true Upraveno Únor 17, 2014 uživatelem honzan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Ten to může být, ale lepší je to z ebay. Je to o 500Kč levnější. Jenom se musí 2 týdny počkat. Zkus najít ten laser v Číně, poštovné je zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzan Odesláno Únor 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Tam jsem hledal taky ale moc se to neoplatí... cena byla plus mínus stejná + čekání až 35dní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.