zabijakorku Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Dobrý den, neví někdo kde bych sehnal chip do ps2? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Tady je za dobrou cenu : http://www.aliexpress.com/item/New-1-pcs-MODBO-760-IC-chip-for-PS2-good-quality/963168349.html Pokud si to zvládnete namontovat sám, vyjde to levně. Já jsem před 5 lety dával ža čip i s montáží 2500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Na chip se vykašli a dej si na paměťovku FreeMCBoot a nemusíš kupovat nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazar Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Čauko, čo je to tá FMCB karta? :) poradí mi niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Mrkni sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Nemá někdo tip na stránky,kde lze stáhnou hry na PS2? Na emuparadise.me to asi zabalily,stránka naběhne asi jen na 2-3 vteřiny a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 zkus torrenty, ulozto a warezy. piratebay, cz torrent, sk torrent atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.