farbitch Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Zdravím lidi, stáhnul jsem z psn zdarma Uncharted 3 (3 soubory, single, multak - ten jsem nestahoval, 2D filmy). Hru jsem naisntaloval, ale v psku ji nikde nemám.. Není problém ze jsem nestahnul ten multak? Setkal se s tím někdo? za kazdou radu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 jo musis si stahnout i ten multak jinak ti to nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 farbitch Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Diky, uz to frčí. Pro jistotu jsem to pak zkusil a uz to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
farbitch
Zdravím lidi, stáhnul jsem z psn zdarma Uncharted 3 (3 soubory, single, multak - ten jsem nestahoval, 2D filmy).
Hru jsem naisntaloval, ale v psku ji nikde nemám.. Není problém ze jsem nestahnul ten multak? Setkal se s tím někdo?
za kazdou radu diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.