tonda.sedlak Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Zdravím, dva dny mám problém s připojením. Předtím vše šlapalo v pohodě. Když se chci připojit, napíše to chybu 8015190E. Při testu připojení je chyba mezi připojením k internetu a k xbox live. Status testu: W: 0000 - 000B X: 0000 - F001 Y: 30A8 - 4860 Z: 8007 - 000B ID FFFF - FFFF L: 8015 - 190E Q: 8007 - 0435 T: Wired Zkoušel jsem vše co jsem našel na netu, čistit mezipaměť, resetovat, odpojit modem, xbox, obnovit původní nastavení připojení..nic nepomohlo. Neví někdo čím by to mohlo být? Jo, konzole je bez nějakého zásahu (flashe ....) a připojit jsem jí zkoušel jak přes kabel tak WIFI. Předem děkuju za jakoukoli radu nebo nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LAS7 WeemaN Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 Zdravím, dva dny mám problém s připojením. Předtím vše šlapalo v pohodě. Když se chci připojit, napíše to chybu 8015190E. Při testu připojení je chyba mezi připojením k internetu a k xbox live. Status testu:W: 0000 - 000B X: 0000 - F001 Y: 30A8 - 4860 Z: 8007 - 000B ID FFFF - FFFF L: 8015 - 190E Q: 8007 - 0435 T: Wired Zkoušel jsem vše co jsem našel na netu, čistit mezipaměť, resetovat, odpojit modem, xbox, obnovit původní nastavení připojení..nic nepomohlo. Neví někdo čím by to mohlo být? Jo, konzole je bez nějakého zásahu (flashe ....) a připojit jsem jí zkoušel jak přes kabel tak WIFI. Předem děkuju za jakoukoli radu nebo nápad. Pokud ti to ukazuje chybu až v posledním kroku v testu připojení, tak i když MS ti radí resetovat modem, tím pádem svádí chybu na tebe, tak je většinou problém u nich. Tento problém jsem měl taky, občas se to prostě stává. Dneska to běželo bez výpadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda.sedlak Odesláno Únor 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 No, stále mi to nejede. včera jsem to odnesl k bráchovi a tam jsem se normálně připojil.. Doma jsem teda zkusil k modemu připojit další wifi router, přes kterej se to k xbox live připojí, ale zase mi to hází chybu NAT. ale to snad zvládnu vyřešit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.