Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DEMA

Guest wamsik

Recommended Posts

Odesláno

Já to nechápu už nevim co mam dělat právě jsem si updatetoval mí psp na 2.81 a chtě bych si stáhnout nějaky dema na www.yourpsp.com jsem se zaregistroval a když už jsem tam kde je download tak mě to řekne že mám odsouhlasit nějakej tajnej certifikát nebo něco takovýho??? poradí mě někdo prosimmmm :( :( :(

Odesláno

no tam to právě nějak nejde odsouhlasit tam se to prostě ukáže v rámečku a tím to hasne tak já nevim co mám dělat

Odesláno

proč blázne?Myslyš si že je to blbost si updatetovat na 2.81? no ten rámeček jsem taky zaškrkl a pak to naskočilo a tobě to jde????

Odesláno

přesněj řečeno tohle mě to píše: In order to download, you must accept the security certificate. To retry, start again with a new browser window. nevím si rady....

Odesláno

nevíte prosim co s tím? In order to download, you must accept the security certificate. To retry, start again with a new browser window.

Odesláno

prosim nevíte kde by se daly stáhnout nějaký dema? třeba world tour soccer 2.. kromě yourpsp.com tam mě to nějak nejde stáhnout

Odesláno

mě by mohlo stačit kdybys mě řekl kde se to dá stáhnout hledal jsem i torrent a nic jsem nenašel tak nechápu.... ty jsi to vzal kde?

• 2 months later...
Odesláno
Já to nechápu už nevim co mam dělat právě jsem si updatetoval mí psp na 2.81 a chtě bych si stáhnout nějaky dema na www.yourpsp.com jsem se zaregistroval a když už jsem tam kde je download tak mě to řekne že mám odsouhlasit nějakej tajnej certifikát nebo něco takovýho??? poradí mě někdo prosimmmm :( :( :(
musíš mít v PC Javu!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu