Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

USB 2.0 vs USB 3.0

Jordanky

Otázka

Zdravím, budu asi znít jako naprostý laik, ale nedá mi se nezeptat. Mám PC jenom s porty USB 2.0 a mám připojený Dualshock 4 pomocí USB kabelu. Když hraji offline, gamepad jede normálně a reaguje na stisknutí a na pohnutí analogy velmi rychle, prostě pohoda, ale když hraji online např. fifa 14, tak je hrozně zpomalený. Reaguje se strašlivou odezvou. Vím, že to nejspíš souvisí s "pingem" a taky určitě záleží s kým hraji online, ale přijde mi to divné, protože internet mám velmi rychlý a ping při testech okolo 12ms. Každopádně by mne zajímalo, zda by nepomohlo, kdybych měl porty 3.0, jestli by pak třeba nereagoval rychleji, když je přenovsová rychlost u USB 3.0 víc než 10x rychlejší než u USB 2.0. Ale nevím jestli se přenosová rychlost netýká jenom třeba souborů při přemístění z pc na HDD nebo tak. Kdyby mi to někdo objasnil byl bych rád. :) Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu